top of page

Teksten en concepten voor employer branding en personeelswerving

Baanbreed

Employer brandstory

Aeres

Employer branding: tone of voice, brandstory en employer values.

 

Technicum One

Naamontwikkeling, webcopy, vacatureteksten

Flexfirm

Campagne teksten

Rabobank

Werving ICT talent

TU Delft

Employer brandstory

Employer Brandstory TU-Delft

 

Welkom op de campus van TU Delft. Met 226 hectare aan onderzoek, onderwijs, ontspanning en ondernemingsgeest. Waar prestaties worden geleverd van wereldformaat en waar baanbrekende ideeën ontstaan die de hele wereld overgaan. Zoals onlangs nog, met ons exoskelet voor dwarslaesiepatiënten. 

Werken bij TU Delft is werken voor de hele samenleving. Want met alles wat we doen – van innovatief onderzoek tot hoogstaand onderwijs – zetten we onze tanden in maatschappelijke vraagstukken. Zodat we elke dag de wereld een stukje gezonder, beter en duurzamer kunnen maken. Bijvoorbeeld met solar cars en energieneutrale gebouwen op onze eigen campus.

De beste manier om te werken voor de samenleving is door te werken met mensen die elkaar kennen, elkaar helpen, elkaar inspireren en elkaar naar ongekende hoogten tillen. Dat doen we op een van de grootste campussen ter wereld. Waar de meest uiteenlopende gebouwen staan voor de meest uitlopende functies. Van collegezalen en laboratoria tot onderwijsruimtes. Dat maakt werken bij TU Delft nog afwisselender. 

Onze campus is een samenleving die nooit stopt met leren. Zo zitten we momenteel in een grote verduurzaming. Waarbij we straks met zonnecellen op daken 1,2 Megawatt stroom op gaan leveren. En in ons levend laboratorium zijn we constant op zoek naar nieuwe, duurzame en innovatieve energieoplossingen voor de toekomst.

Essentieel voor TU Delft is Facilitair Management & Vastgoed. FMVG is verantwoordelijk voor de gebouwen en terreinen op de campus; de bakermat van onze ideeën en projecten. En door alles optimaal met elkaar te verbinden kunnen deze ideeën en projecten nog sneller groeien. 

FMVG zoekt talenten die net als wij wereldprestaties willen leveren en die net als wij een grote bijdrage willen leveren aan de samenleving. Ervaren mensen met veel kennis van vastgoed die op zoek zijn naar een uitdaging. Professionals die zich kunnen verplaatsen in de gebruikers, die nieuwsgierig zijn naar de vraag achter de vraag en die rekening houden met de wensen en eisen van de toekomst. 

TU Delft wil op alle manieren een waardevolle bijdrage aan de maatschappij. We zorgen er dan ook voor dat iedereen op onze campus een gezonde werk-privébalans heeft. Met flexibele werktijden, part-time mogelijkheden en kinderopvang.

Kom werken aan een betere samenleving.
Kom werken bij TU Delft. 

 

Ontwikkeld bij bureau: Silo in Den Haag
 

bottom of page