top of page

Teksten en concepten voor gemeenten, provincies en andere overheidsinstanties

Gemeente Haarlem

Campagne voor minder gasverbruik

 

Gemeente Diemen

Rekmanifest

 

Bureau Verkeershandhaving Openbaar Ministerie

TV-format voor MTV

Provincie Brabant

Op weg naar nul verkeersdoden

Gemeente Amsterdam

Meldpunt tegen racisme

Rijksoverheid

Corona-campagne pitch voor Tikkie 

Meerlanden

Webcopy kringloopwinkel Meer Winkel

Gemeente Amsterdam

Script voor de Buurtbaan

Koninklijke Marine

Radiocommercials

Gemeente Amsterdam

Pitch voor inbraakpreventie concept

Dag van de Leerplicht 

Strategisch plan

Nationaal Bureau voor Toerisme & Congressen

Pitch document

De tweedehandswinkel die een kringloopwarenhuis werd...
 

De leukste kringloopwinkel van de Haarlemmermeer? Dat is de Meerwinkel natuurlijk! Waar de allerbeste tweedehands spullen worden uitgezocht door de allerbeste mensen. Snuffel rond in ons warenhuis. En ontdek elke dag opnieuw bijzondere dingen. Lees meer

 

Kom shoppen in Industrieterrein Noord.
 

Al die leuke spullen en leuke mensen vind je aan de Daalmeerstraat 9 in Hoofddorp. Kom 'ns langs! We zijn makkelijk te bereiken en er is plek zat om te parkeren. Kijk snel naar de openingstijden en onze plattegrond.

 

Kansen voor spullen én kansen voor mensen.


Ja, we verkopen tweedehands spullen. Maar wel in een eersteklas warenhuis. Waar alles eersteklas is geregeld. Want we zoeken niet alleen naar de beste spulletjes, maar ook naar de beste mensen. Mensen die van zichzelf én van onze winkel een groot succes willen maken. Ontmoet de mensen van de Meerwinkel.

 

De Meerwinkel doet meer voor mensen.

Buitenkansen voor mensen. En nieuwe kansen voor tweedehands spullen.

 

Zonder leuke mensen geen leuke spulletjes. We zijn dan ook trots op iedereen die bij ons werkt. Zij selecteren het mooiste van het mooiste voor je. En als het nodig is, dan knappen ze het ook nog op.

 

Die harde werkers geven gebruikte spulletjes een nieuwe kans. En daardoor krijgen zij zelf ook een nieuwe kans. Want in ons warenhuis doen ze ervaring op, leren ze dingen onder de knie te krijgen en kunnen ze doorgroeien naar een echte baan.

 

Een fietskluswinkel als klaslokaal.

 

Mooie boeken, leuke kleding, prachtige meubelen... We hebben 't allemaal. En we hebben zelfs een bijzondere fietskluswinkel. Waar oude fietsen keurig worden opgelapt. Zodat ze weer veilig het fietspad op kunnen.

 

In die fietskluswinkel werken onze vrijwilligers samen met mensen die een kans verdienen. Zodat ze echte fietsenmakers kunnen worden. En later meer kans hebben op een baan.

 

Zelfs je geld gebruiken we opnieuw!

 

Elke cent die in onze kassa komt, gebruiken we om anderen te helpen. Zo doneren we aan lokale goede doelen. En gebruiken we het geld om mensen op te leiden tot echte vakmannen en vakvrouwen. Kortom, alles wat van je van krijgen - van geld tot een kapotte fiets - komt van pas om anderen te helpen.

 

De mensen van de Meerwinkel.

 

In 2006 kwam afvalbedrijf De Meerlanden met een leuk idee: een warenhuis voor tweedehands spullen. Want wat voor de een afval is, kan voor de ander nog leuk en handig zijn. Inmiddels werken er zo'n 80 mensen bij ons. De helft is vrijwillig. En de andere helft bestaat uit mensen die een kans verdienen.

 

Denk daarbij aan mensen die moeilijk een baan kunnen vinden of jongeren die graag een maatschappelijke stage willen lopen. Maar het zijn vaak ook mensen die net zijn ingeburgerd. En die via onze winkel kennis willen maken met onze samenleving.

 

En dat is nog niet alles! Want de Meerwinkel is ook een leerwerkbedrijf. Waarbij we studenten opleiden tot bijvoorbeeld een baan in de retail.

bottom of page