Commercieel schrijven, tips, boek, cursus

Een paar fijne impressies van masterclasses en workshops. Het interactieve lesje is losjes gebaseerd op het boek en duurt ongeveer twee en een half uur.
Privéles


Het is trouwens ook mogelijk om privéles te krijgen van Dhr. Boogaert. Voor één op één begeleiding bij het leren schrijven van commerciële teksten. Anna Schram - copywriter bij Emakina - heeft daarover het volgende complimenteuze tekstje geschreven:


“Vaak had ik er al een lange werkdag opzitten als mijn les met Pascal begon, maar zodra we van start gingen kreeg ik direct nieuwe energie! Eerst bespraken we de opdrachten die hij me na afloop van de vorige les had gegeven. Bij Pascal is het nooit eenrichtingsverkeer. Er is altijd ruimte voor jouw persoonlijke mening. Vaak had ik zelf al een goed begin gemaakt en ontwikkelden we het concept daarna samen door. Dat vond ik het leukste van zijn lessen, samen brainstormen als een echt team.


Soms was het idee dat we hadden verzonnen zo cool dat ik het jammer vond dat we het niet écht konden uitvoeren. Hetgeen wat me het meeste is bijgebleven van Pascal’s lessen, is zijn vergelijking met het oversteken van de straat. Hij zei: “De meeste mensen steken de straat over via het zebrapad. En ja, dit is inderdaad een manier om aan de overkant van de weg te komen. Maar is dit nou wel de meest spannende of verrassende manier om de straat over te steken? Je kunt ook naar de overkant slingeren met een touw, of bij iemand achterop zijn rug springen. Iedere keer dat je een tekst schrijft moet je daar aan denken: je hebt nu een zebrapad, maar op welke andere (meer verrassende) manier kan ik aan de overkant komen.”


Deze vergelijking pas ik dagelijks toe in mijn werk.”


Interesse in privéles? Neem dan even contact op.

Verleiden met een Dialoog: een strategie voor het schrijven van commerciële teksten.

ToneOfVoiceWriterAD

Commercieel schrijven.

Bestel het boekje voor slechts € 15,-.


Of ontvang het gratis door Pascal voor minimaal 8 uur te boeken.

Deze bedrijven en instellingen hebben inmiddels al met veel jolijt kennis kunnen nemen van de lesjes van Pascal:


- Willem de Kooning Academie

- Voetbal International

  1. -Marcom Academy

  2. -RegioBank

  3. -De Upstarter


Interesse in een masterclass of workshop? Neem dan even contact op.